Praktische informatie

Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch via 06-23 90 72 75 of stuur een e-mail naar info@babettenco.nl Als je het gemakkelijker vindt om het contactformulier op mijn website in te vullen, kan dat uiteraard ook!

Afspraak afzeggen
Afspraken kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Als dit niet (tijdig) gebeurd, wordt het volledig tarief van de sessie in rekening gebracht.

Bereikbaarheid
Mijn praktijk is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 127, 6522 BE in Nijmegen. Bij de praktijk kun je gratis parkeren. Je kunt mij bereiken via 06- 23 90 72 75 of stuur een e-mail naar info@babettenco.nl

Algemene informatie
Alle overige informatie kun je vinden in de Algemene Voorwaarden, de Begeleidingsvoorwaarden, Privacy policy en Privacyreglement. Als je hier vragen over hebt, neem gerust contact met me op.

Vergoedingen
Kinder- en Jeugdtherapie wordt vergoed uit het aanvullend pakket van je zorgverzekering en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt af van hoe je verzekerd bent. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar. Voor een overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingsmogelijkheden kunt u kijken op: www.de-nfg.nl. De AGB-code van Babette Therapie & Coaching is 90065676. Dit is de code waaronder zorgverleners voor de verzekering vindbaar zijn. Mijn persoonlijke AGB-code is 90106445.

Persoonsgebonden budget (PGB)
Babette Therapie & Coaching is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Ik sta ingeschreven als Registertherapeut onder nummer 8726. Het is mogelijk om therapie in te zetten als jouw kind een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangt. Hiermee kun je zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen. Je kunt de kosten ook als bijzondere ziektekosten bij je belastingaangifte opvoeren.

Tarieven

Algemeen

Onderstaande bedragen zijn inclusief het gebruik van materialen.
Je krijgt van mij een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Indien een afspraak niet door kan gaan, moet deze 24 uur van tevoren afgezegd worden afgezegd in verband met de gereserveerde tijd. Afspraken die niet op tijd worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht. Bekijk ook mijn algemene voorwaarden. 

Particuliere tarieven

Oriënterend gesprek (telefonisch) kosteloos tot 20 minuten
Intakegesprek (60 min.) € 95,-
Consult (60 min.) € 90,-
Voortgangsgesprek (30 min.) € 48,-
Eindevaluatie (60 min.) € 90,-
Gesprek op locatie € 60,- per 30 min. incl. reiskosten

Zakelijke tarieven

Zakelijke tarieven kun je aanvragen via info@babettenco.nl. Je krijgt dan een op maat gemaakte offerte met tarieven die passen bij jouw (zakelijke) situatie.