Algemeen
Onderstaande bedragen zijn inclusief het gebruik van materialen.
U krijgt van mij een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien een afspraak niet door kan gaan, dient u deze 24 uur van tevoren af te zeggen in verband met de gereserveerde tijd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht. Zie ook de algemene voorwaarden op mijn website.

Particuliere tarieven
Oriënterend gesprek (telefonisch) kosteloos tot 20 minuten
Intakegesprek (60 min.) € 90,-
Consult (60 min.) € 90,-
Voortgangsgesprek (30 min.) € 45,-
Eindevaluatie (60 min.) € 90,-
Gesprek op locatie € 60,- per 30 min. incl. reiskosten

Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Vergoedingen
Kinder- en Jeugdtherapie wordt vergoed uit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van hoe u verzekerd bent. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Voor een overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingsmogelijkheden kunt u kijken op: www.de-nfg.nl. De AGB-code van Babette Therapie & Coaching is 90065676. Dit is de code waaronder zorgverleners voor de verzekering vindbaar zijn. Mijn persoonlijke AGB-code is 90106445.

Babette Therapie & Coaching is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Ik sta ingeschreven als Registertherapeut onder nummer 8726. Het is mogelijk om therapie in te zetten als uw kind een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangt. Hiermee kunt u zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen. U kunt de kosten ook als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte opvoeren.